Blog

RABLA PLUS 2024

Autor vmoto
Publicat 14 februarie 2024
2 comentarii Adauga un comentariu

De curând a fost anunțată începerea programului RABLA ediția 2024

Din spusele președintelui AFM, se pare că ediția din acest an este și ultima în acest format, din 2025 programul ar putea fi eliminat cum s-a întâmplat și in Germania. Din păcate, eliminarea acestui program în Germania a înjumătățit achiziția de vehicule electrice ceea ce este un semn foarte rău în ceea ce privește mediul și poluarea în marile orașe.

 

Dar să ne și bucurăm! În 2024 avem mai multe modelel ce se încadrează în programul RABLA ca niciodată

Avem deja clasicele Super SOCO TC MAX și Super SOCO CPX dar avem și trei noutăți:

VMOTO Stash – flagshipul grupului VMOTO, care este primul model ce vine cu o baterie fixă de 74V97Ah, un motor ce dezvoltă o putere de 14.4 kW și transmisie pe lanț. Viteza maximă a lui Stash este de 120 km/h. Deoarece puterea nominală a motorului este de 9kW acesta poate fi condus cu categoria A1 de permis iar în viitor, după adoptarea legii 125B, acesta va putea fi condus cu categoria B de permis.

Super SOCO TS Hunter PRO – noile modele ale grupului se vor lansa sub brandul VMOTO de aceea, TS Hunter PRO, deși este construit pe șasiul lui Super SOCO TS Hunter, va veni sub brandul VMOTO. Față de TS Hunter simplu, varianta PRO vine din fabrică în configurație dual battery 2 x 60V32Ah și cu un motor mai puternic ce dezvoltă o putere maximă de 5200W.

Super SOCO CPX PRO – CPX este cel mai vândut scuter al grupului VMOTO iar mai mulți utilizatori au cerut o putere mai mare pentru acest model. VMOTO a ascultat și a livrat. CPX PRO vine cu un boost de putere de 66%. Motorul de 4800W a fost înlocuit de un motor de 8000W care livrează un cuplu cu 50% mai mare.

 

Dacă doriți achiziția unei motociclete prin programul RABLA PLUS cu un discount de 2600 EURO vă rugăm să vă adresați direct dealerilor noștri din București, Timișoara, Cluj-Napoca sau Iași. Doar cei patru dealeri pot vinde produsele noastre prin program. Găsiți datele lor de contact în secțiunea DEALERII NOȘTRI.

2 răspunsuri la “RABLA PLUS 2024”

  1. Ivan florian marian spune:

    Buna ziua modelul ts street hunter , acel model care merge condus cu categoria B , întra în programul rabla?
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *