Despre noi

Despre grupul VMOTO SOCO, Super SOCO și VMOTO SOCO România

Grupul VMOTO SOCO

Grupul VMOTO SOCO a luat ființă în anul 2015, are sediul în Australia și coordonează două linii de producție in China. Are în componență mai multe departamente, fiecare specializat pe o anumită nișă de produse.

În anul 2016 existau 3 game de produse: Super SOCO care se adresează vehiculelor personale dedicate mobilității urbane, gama E-MAX care se adresează segmentului delivery și gama de produse dedicată activităților de sharing.

Cum a început totul?

În iunie 2016, a fost lansat primul moped electric, Super SOCO TS, alimentat de o baterie cu litiu. Nimic nu dovedește mai bine succesul modelului decât faptul că, printr-un site de finanțare comunitară, Super SOCO a strâns o sumă record de bani într-o lună.

În aprilie 2017 a fost lansată a doua generație, modelul cu aspect retro, Super SOCO TC. În ziua prezentării au fost făcute peste 4.000 de precomenzi.

În 2022, la 5 ani de la lansare, modelul Super SOCO TC încă este cerut de clienții din întreaga lume fiind cel mai apreciat, fiabil și longeviv moped electric la nivel mondial.

Transformarea 

VMOTO SOCO a prezentat la târgul moto EICMA din Milano în Noiembrie 2021, noua strategie de business a grupului.

Vor apărea primele produse premium sub brandul VMOTO destinate publicului: Stash și F01. E-MAX se va transforma în VMOTO Fleet iar Super SOCO va reprezenta în continuare gama pentru mobilitate urbană destinată publicului larg.

VMOTO SOCO România

Produsele Super SOCO au apărut prima dată în România în anul 2019. În anul 2020 distribuția a fost în mâinile celor de la MyMoto dar fiind un an pandemic lucrurile nu au mers bine deloc. 

Astfel, după o experiență de 3 ani ca distribuitor Super SOCO pe piața din Ungaria, la sfârșitul anului 2020, societatea noastră a primit exclusivitatea și pe piața din România.

Din noiembrie 2020 suntem importatorul și distribuitorul exlcusiv pentru produsele VMOTO și Super SOCO pe piețele din România, Ungaria, Croația și Slovenia.