Termeni si conditii

Datorită diverselor oportunități și riscuri asociate cu utilizarea internetului, am dezvoltat termeni de utilizare (în continuare: „Termenii”) pentru a proteja utilizatorii site-ului nostru și pe noi înșine. Utilizatorii site-ului nostru acceptă Termenii.

1. RESTRICȚII GENERALE PRIVIND UTILIZAREA
În calitate de utilizator al site-ului, sunteți de acord să:

 1. nu postați niciun fel de conținut de pe site-ul nostru pe alte interfețe sau pe alte medii fără acordul nostru prealabil scris;
 2. utilizați conținutul postat pe site-ul nostru numai cu acces la tehnologiile sau instrumentele furnizate de site-ul nostru sau alte mijloace expres specificate de noi în acest scop;
 3. nu modificați nicio parte sau niciun conținut al site-ului nostru;
 4. nu schimbați sau dezactivați dispozitivele site-ului web legate de securitate care (i) împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui conținut sau (ii) restricționează utilizarea site-ului sau a conținutului disponibil pe acesta, și nu manipulați acestea în niciun alt mod (respectiv nu încercați o astfel de activitate);
 5. nu utilizați site-ul nostru în scopuri comerciale;
 6. nu descărcați, copiați, stocați sau distribuiți conținuturile de pe site-ul nostru nici permanent, nici temporar.

2. DREPTURI DE AUTOR ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 1. Dacă nu specificăm altfel, suntem proprietarii și utilizatorii autorizați ai tuturor informațiilor disponibile pe site-ul nostru, inclusiv texte, script-uri, imagini, conţinut grafic, vizualizare grafică, fotografii, fișiere audio și video, și caracteristici interactive. (în continuare “Conținut”). Suntem proprietarii sau utilizatorii autorizați ai tuturor conținuturilor, iar aceste conținuturi sunt supuse drepturilor de autor, drepturilor de marcă comercială sau altor drepturi de proprietate intelectuală ale noastre sau ale licențiatilor noștri. Mărcile comerciale ale terților care apar pe site-ul nostru sunt considerate mărci comerciale ale proprietarilor respectivi.
 2. Descărcarea, copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, afișarea, vânzarea, modificarea, reutilizarea, furtul, utilizarea sau exploatarea în orice alt mod a Conținutului cu scopul divulgării sau scopuri comerciale sunt interzise.
 3. Încălcarea drepturilor noastre de autor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv a celor deținute de terți, poate duce la proceduri civile sau penale.

3. RESPONSABILITATE

 1. Vă oferim informații cele mai actuale, corecte și clare posibile. Cu toate acestea, pot exista erori în informație din cauza neglijenței. Nu suntem responsabili pentru orice omisiune care ar putea apărea pe site-ul nostru, sau pentru acuratețea, caracterul complet sau actualitatea informațiilor publicate pe site.
 2. Putem schimba informațiile și datele furnizate pe site-ul nostru din când în când fără notificare prealabilă. Serviciile, informațiile și datele plasate pe site-ul nostru web sunt furnizate fără nicio garanție, în starea lor actuală.
 3. Dacă plasăm link-uri sau indexuri către site-uri terțe pe site-ul nostru, nu vom răspunde pentru nicio informație, comunicare sau material publicat pe astfel de site-uri sau în link-uri de pe site-urile respective. Prin prezenta declarăm că nu suntem în mod necesar de acord cu conținutul și/sau opiniile terților de pe site-urile accessabile prin link-urile postate pe site-ul nostru.
 4. Prin utilizarea site-ului nostru, vă asumați toate riscurile asociate cu utilizarea acestuia, inclusiv riscul ca virușii, software-ul sau alte fișiere care pot fi transmise sau activate prin intermediul site-ului nostru web sau prin accesul Dvs. la acesta vă pot afecta computerul, software-ul și datele.
 5. Nu suntem responsabili pentru utilizarea ilegală a site-ului web și pentru orice încălcare a legii care rezultă din aceasta.
 6. Cu excepția pagubelor rezultate din abateri intenționate sau neglijență gravă, Compania nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale sau consecutive de orice fel care rezultă din sau stau în orice legătură cu utilizarea site-ului web al Companiei, inclusiv, dar fără a se limita la, profituri pierdute, întreruperi ale activității comerciale sau utilizarea abuzivă a software-urilor sau a datelor electronice.

4. DATE PERSONALE
În ceea ce privește datele personale și corporative, se aplică POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR a companiei.

5. DISPOZIȚII DIVERSE
Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când acești Termeni.