Reviews

Review Super SOCO TS Hunter

O prezentare completă a modelului Super SOCO TS Street Hunter făcută de (Motor)Bike în care sunt evidențiate cele mai importante aspecte a super-mopedului care arată a motocicletă.

Review Super SOCO CPX

(Motor)Bike a făcut un review extins al modelului Super SOCO CPX, a testat autonomia și a prezentat cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le știți dacă intenționați să cumpărați acest model.

Dual vlog cu TC MAX si CPX – vol.1

(Motor)Bike si BucharestBIKETraffic in dual vlog cu Super SOCO TC MAX si Super SOCO CPX.

Dual vlog cu TC MAX si CPX – vol.2

(Motor)Bike si BucharestBIKETraffic in dual vlog cu Super SOCO TC MAX si Super SOCO CPX - partea a 2-a

Review Super SOCO CPX

Marius aka BucharestBIKETraffic a testat scuterul nostru Super SOCO CPX și a făcut mai multe teste de anduranță cum numai el poate face.

Review Super SOCO TSX cu Georgiana

Georgiana prezintă mopedul electric Super SOCO TSX care poate fi condus cu categoria B de permis. Este un review obiectiv care prezintă și părțile mai puțin bune ale acestui model.

(Motor)Bike plimbă abonații

(Motor)Bike plimbă abonații canalului său de YouTube pe Super SOCO TC MAX la deschiderea magazinului VMOTO din București.

Concluzie despre Super SOCO TC MAX?

(Motor)Bike trage o concluzie despre motocicleta electrică Super SOCO TC MAX după mai mult timp petrecut cu ea pe străzile din București.

Review Super SOCO TC MAX

(Motor)Bike a făcut un review la modelului Super SOCO TC MAX, a testat autonomia și a prezentat cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le știți dacă intenționați să cumpărați acest model.