Blog

Un nou importator Super SOCO în România

Autor vmoto
Publicat 03 decembrie 2020
0 comentarii Adauga un comentariu

Încă de la lansarea primului model în anul 2016, firma noastră a atras multe aprecieri și cereride colaborare. Punctul culminant a fost anul 2017 când a fost lansat modelul Super SOCO TC,care a devenit instant imaginea Super SOCO la nivel global.
Tot în anul 2017 s-au pus bazele colaborării cu Ducati, mega-colosul italian, colaborare din carea rezultat Super SOCO CUX Ducati Edition.

De la început, VMOTO, brandul australian din careface parte și Super SOCO, a pus accent pe calitate și pe un design revoluționar, urcând rapid înierarhia producătorilor de vehicule electrice pe două roți.

VMOTO are dealeri și reprezentanțe în 54 de țări și este un brand recunoscut peste tot în lume, iar în luna noiembrie 2020, firma noastră SC ELECTRIC VEHICLES TRADE SRL a reușit să obțină exclusivitatea ca distribuitor pe piața din România.

Avem o experiență de 4 ani de zile ca distribuitor de vehicule electrice în Ungaria și Croația și tot atâția ca dealer de scutere și motociclete electrice pe piața din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *